Sunday, February 16, 2014

Copenhagen exhibition: Nålen






Very first exhibition I visited in Copenhagen. My friend canceled but I decided to go there anyway. I met cool people and had really inspirative converstation with one guy. Video abstract art and some prints. All in black and white accompanied by expressive inexplicite sound. // my second dumpster diving experience. This time in Copenhagen. I found really amazing stuff and realized that I just cannot agree with this kind of waste

Moje vůbec první výstava v Kodani. (navštívená, ne pořádaná) Kamarádka to na poslední chvíli odvolala, ale říkala jsem si, že tam půjdu i tak. Bylo to super, potkala jsem fajn lidi a vedla inspirativní rozhovory. Video abstract art, obrazy, vše zahalené do černobílé, doprovázeno epresivním, neurčitým zvukem  // Moje druhá zkušenost s DD, tentokrát v Kodani. Našla jsem super věci a uvědomila si, že s takovýmhle plýtváním fakt nemůžu souhlasit. 


2 comments:

  1. Tyjo a přesně proto závidím lidem v zahraničí. (Nejenom ten DD.) Já dnes klasicky jen ovoce a zelenina, všechno ostatní se hází do nepřístupných kontejnerů. Škoda. (file:///C:/Users/Acer/Desktop/Ivo%20v%20Ostrav%C4%9B+Dumpster%20v%20Ol.%2014-16.2/IMG_2085.JPG)

    ReplyDelete
  2. severský závan ide z tvojho blogu. to je presne to pravé pre mňa :)

    ReplyDelete