Wednesday, February 12, 2014

everything seems to be brighter


                                   


 



Two days ago I had a really good day. I love the feeling when the day is over and you can just sit and smile because you had a great day and everything was just perfect. It was really sunny in Copenhagen so everything seemed more bright and people seemed more happy too. I walked to the station instead of taking a bus. I had a great class at school, met some cool people and I had my first experience with dumpster diving with one really cool guy from couchsurfing. If you don't know know what dumpster diving is or want to learn more, I recommand you to check out a movie called "Taste the Waste". Its really cool and eye opening in many ways. 

Před dvěma dny jsem měla fakt super den. Miluju ten pocit, když už je večer a  můžu si sednout, usmát se a říct si, že ten den byl fakt výbornej. Všechno do sebe zapadalo a já měla pocit, že všechno je tak, jak být má. V Kodani bylo po celý den slunečno, a tak se zdálo všechno najednou hezčí, jasnější a dokonce i lidi vypadali šťastnější než obvykle. Ráno jsem na nádraží šla, místo toho abych jela autobusem. Pak jsem měla skvělou přednášku ve škole, potkala fajn lidi a zažila svojí vůbec první zkušenost s Dumpster-divingem (díky jednomu fajn klukovi z Couchsurfingu). Kdo z vás netuší, co to ten Dumpster-diving je, a nebo se chcete dozvědět víc, moc doporučuju film/dokument "Taste the Waste". Viděla jsem ho asi tak před půl rokem a musím říct, že mi v mnoha ohledech otevřel oči. 

5 comments:

  1. Dumstření je nejlepší, mám z něj nezapomenutelný zážitky, jako je otrava starým melounem, zdrhání před hlídači u Olympie a zběsilé úprky na kole po cyklostezce, která vede hned vedle kontyšů, nalomená ruka kvůli skluzu na blbě položeným rozblemcaným avokádu... ach jo, začíná to bejt slabý.

    ReplyDelete
  2. Tyjo, to zni dost desive! To vsechno v Cechach, nebo i v zahranici?

    ReplyDelete
  3. B. to jsou teda zkušenosti. Přítel byl před pár dny v Olomouci, tam kde chodíme vždy a pokecal si s hlídačem, který mu toho nakonec dal více. Potkal 70ti letou paní, která jen sháněla něco na polívku a bandu lidí, kteří si dělali freeganský večírek, takže bych to zas tak černě neviděla. :) A zdá se mi, že toho nacházíme čím dál více.
    Joo, ale a z Taste the Waste jsem vždycky strašně smutná...

    ReplyDelete