Sunday, February 9, 2014

copenhagen: make love wear jeans







        

Copenhagen/Central train station in Malmö/What I see when I come outside of my house/Two lonely cups in the library/ supercool bag from my friend Emmy

Hello there! Got some pics for you. I have been living in Copenhagen for a week already. Well. In fact i am living in Malmo, Sweden - which is "just across the bridge" to Copenhagen. Anyway I am here for one week, discovering supercool places, riding bike, meeting new people. Trying to get to know how everything works here and I enjoy it very much. For those who don't know, I had been accepted to University of Copenhagen, department of philosophy and art history so I will be studying here for spring semester 2014. I am tired of not-photographing so I  decided to photograph more. This city is so photogenic! 

Ahoj! Tak mám pro vás pár fotek.. Je to už týden co jsem v Kodani, respektive v Malmö, kde teď žiju. Malmö, jak asi víte, je ve Švédsku, je to do Kodaně prakticky "jenom přes most". Za ten týden co tu jsem objevuji super věci a místa, jezdím pořád na kole, potkávám nové lidi. Snažím se se tady ve všem zorientovat, pochopit, jak to tu funguje a moc mě to baví. Pro ty kdo to neví, přijali mě v rámci Erasmus programu na Kodaňskou univerzitu, kde studuji filosofii a dějiny umění. Budu tu vlastně jen na letní semestr.. No, už mě nebaví nefotit, takže jsem se rozhodla, že budu fotit víc. Tohle město si o to říká. 

3 comments:

  1. Krásné fotky, město, všechno. Na co je to focené?
    Mimochodem jsem vážně nadšená z tvého komentáře, máš u mě na blogu odpověď a ještě bych ti k tomu napsala tisíc věcí. :))))
    Dík moc! A hodně štěstí zítra.

    ReplyDelete
  2. Tyyyjo zrovna dneska jsem si po dlouhé době procházela blogy, co sleduju, a narazila jsem na tohle. Trošku náhoda, protože se do Kodaně a Malmö v září chystám, sice jen na 3 dny, ale i tak se moc těším a celý půl rok tam ti závidím:).

    Nedá mi to tohohle nevyužít – nemáš nějaký tip na nějakou fajn kavárnu/pekařství/cukrárnu/cokoliv dobrého:D vhodnou pro chudé studenty? Kdyžtak předem děkuju za odpověď. :-)

    ReplyDelete